Bent u  55 jaar of ouder, zelfredzaam en heeft u interesse in onze woongroep, maak dan eens een afspraak met ons. U kunt  gebruik maken van het contactformulier of bellen met de PR.  Wij willen u graag attent maken op het feit, dat u tot en met uw 69e jaar op de wachtlijst ingeschreven kan staan.

Wij nodigen u dan uit voor een wederzijdse kennismaking. Tijdens dit bezoek informeren wij u over het wonen in de woongemeenschap en beantwoorden wij al uw vragen. Ook laten wij u het landgoed en de gemeenschappelijke ruimten zien en bent u in de gelegenheid een woning te bezichtigen.

Bij wederzijdse interesse nodigen wij u uit om op een koffieochtend kennis te maken met de bewoners . Wilt u na dit bezoek als serieuze kandidaat op de wachtlijst, dan volgt er een tweede gesprek met de PR en kunt u zich   inschrijven. Wij zien u dan graag af en toe bij ons op bezoek.

 

Als er een woning vrijkomt kiezen we een  kandidaat van de wachtlijst om een week te komen 'proefwonen' in het logeerhuis. In die week kan zij/hij nader  kennis maken met de bewoners  en het dagelijks leven op het Hof. Als de kandidaat na deze week hier graag wilt komen wonen, dan wordt hierover door de bewonersgroep gestemd.