De ligging van Hof Popkensburg is bijzonder fraai, landelijk maar zeker niet afgelegen. Ons Hof  grenst aan het dorp Sint Laurens, dat op zijn beurt weer grenst aan Middelburg. We zijn aan drie zijden omringd door het Zeeuwse platteland. We zien uit op weiden met paarden en herten. Op wandelafstand is een groot beschemd natuurgebied voor weidevogels.

 

Middelburg is een gezellige en prachtige monumentenstad met een veelzijdig winkelaanbod, een grote weekmarkt en  vele culturele voorzieningen. Nog geen 10 minuten fietsen brengt u tot in het hartje van deze Zeeuwse hoofdstad. Ook is er een goede busverbinding.  Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in meerdere supermarkten dichtbij.

 

We zijn omringd door de prachtige Zeeuwse stranden, met  vele bos- en duinlandschappen.  Walcheren is een echt wandel-en fietsgebied met veel pittoreske dorpen zoals Veere, Domburg, Westkapelle en Zoutelande. Andere Zeeuwse steden als Vlissingen, Goes en Zierikzee zijn eenvoudig bereikbaar. Ook is het zeer de moeite waard  om de andere Zeeuwse eilanden te verkennen:  de dammenroute over de Deltawerken, het Veerse meer, de Zak van Zuid Beveland met zijn bloemdijken, de boswachterij van  Schouwen-Duiveland, er is teveel om op te noemen! En ook Vlaamse steden als Antwerpen, Gent en Brugge zijn met de auto of het openbaar vervoer goed bereikbaar.