In de oude, karakteristieke boerderij is een eenpersoons- en een tweepersoonswoning gerealiseerd. Verder zijn er 8 eenpersoonshuizen  en 6  tweepersoonshuizen. De woningen zijn in carrévorm rond een prachtige binnenhof gebouwd en voldoen aan de moderne eisen van comfort.  Ook hebben we een logeerhuisje voor onze gasten.

 

De huurprijs van een eenpersoonshuis is € 625-635 per maand; de huurprijs van een tweepersoonswoning is € 690-705 per maand, afhankelijk van de grootte van de woning. Alle woningen komen in aanmerking voor huurtoeslag. Op de site van de Belastingdienst kunt u onderzoeken of u hiervoor in aanmerking komt:


 

De woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Op de eenpersoonshuizen liggen vier zonnepanelen, op de tweepersoonshuizen zes zonnepanelen. De huurprijs is  € 13 per maand voor vier en 16 per maand voor zes panelen.

 

 Voor de huur van de gemeenschappelijke ruimten en alle onkosten betalen de bewoners een maandelijkse bijdrage. Voor een alleenwonende is dit € 74 en voor echtparen € 120.

 

In de gemeenschappelijke carport kunt u voor € 4.50 per maand een  plaats voor uw auto huren.

 

Nieuwe huurders betalen eenmalig entreegeld voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes, de wasmachines en het tuingereedschap enz. Voor een persoon is dit € 1140 en voor twee personen € 1820.